keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Formuloita odotellessa...



Formulakauden tai oikeastaan kausien alkuun on vielä aikaa, joten tästä kirjoituksesta ei välttämättä tule kovin pitkää. Edes opettajakaan ei suostu arvisoimaan tätä, hän antaisi tästä sympatiapisteet.

Kelkkailujen maailmancupit ovat jatkuneet joululoman jälkeenkin saksalaisten hallinnassa. Johannes Lochner ja Francesco Friedrich ovat kumpainenkin voittaneet sekä kaksi- että nelimiehisten kisat. He tulevat luultavimmin ratkaisemaan miesten kokonaiskisan voiton. Naisissa Yhdysvaltain Kailie Humphries johtaa cupia viime viikon La Plagnen kilpailun jälkeen.

Mahakelkkailussa cupien kärjessä ovat Jaqueline Lölling ja Aleksander Tretjakov. Ohjaskelkkalun puolella maailmancupia johtavat venäläiset Tatjana Ivanova ja Roman Repilov.

Suomen puhutuin urheiusuoritus tällä hetkellä on tietenkin Kaisa Mäkäräinen ja hänen voittonsa Oberhofin sumussa viime sunnuntaina. Hän ampui naisten yhteislähtö kisassa yhden sakon makuupaikalta. Uskomaton suoritus erittäin vaikeissa olosuhteissa.

Ensi viikolla alkaa Australian avoin tennisturnaus Melbournessa ja kuukausia jatkuneiden metsäpalojen seurauksena pelaajat ovat ymmärrettävästi huolissaan terveydestään. Tämä voi vaikuttaa pelien viivästymiseen ja sitä myöten turnauksen aikatauluun. Sekä naisten että miesten kaksinpelit nähdään maksuttomalla tv-kanavalla. TV Viidellä, joka läytyy kanavapaikalta seitsemän.

Ensi viikolla ajetaan Santiagossa kauden toinen Formula E-sarjan osakilpailu, siitä riitä kirjoitettavaa, joten pysykää kuulolla.

Kooste Rattikelkkalun maailmancup kilpailusta, Video: IBSF


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti